Aanbod

Individuele Puppycursus

Je wordt meegenomen in de belevingswereld van jouw pup. Jullie gaan leren communiceren en samenwerken met elkaar. 

dEZE CURSUS IS VOOR

Iedere begeleider die graag een fijne band voor het leven wil opbouwen met zijn of haar pup

mijn methode

Hoe gaan we dit bereiken?

We werken vanuit de eigen omgeving van de pup. Dit omdat het vaak de veiligste leeromgeving is. De wereld is zeker in het begin nogal overweldigend en door juist de individuele cursus te volgen kan jouw pup op zijn eigen tempo leren en de wereld gaan verkennen.

Omdat honden context gebonden leren zie je vaak dat wanneer je iets leert bij een hondenschool of een andere locatie, dit thuis niet terug te zien is. Met een individuele cursus kun je dit zowel thuis als buiten huis trainen. Tussen de lessen door zal je zelf het geleerde moeten blijven herhalen en oefenen. Oefening baart kunst 😉

Tijdens de individuele cursus wordt goed gekeken naar waar jouw hondje blij van wordt, waar loopt hij warm voor, hoe kunnen we hem op een leuke speelse manier wegwijs maken? Hoe zit jouw pup in elkaar? Wat voor karakter heeft hij?

Je leert de taal van jouw hondje al vroeg te spreken, zodat jullie elkaar al snel goed gaan begrijpen. Ook kijken we goed naar jouw verwachtingen van je pup en zijn deze ook realistisch?

Wat kan ik verwachten?

Teamwork makes the dream work

We gaan samen aan de slag met een ontdekkingstocht.
Jij leert de taal van jouw pup spreken en de pup gaat leren hoe jij communiceert. Als jij weet wat jouw pup zijn behoeftes zijn, wat jouw pup jou verteld, hoe jij jouw pup kan begeleiden in zijn ontwikkeling dan leg je een stevige fundering om op een fijne manier samen te kunnen leven.

We gaan aan de slag om een brug te bouwen tussen twee verschillende werelden, die van de mens en die van de hond. Daarbij nemen we de wensen van jou mee, maar ook die van jouw pup.

We werken aan het leren verkennen van de wereld, het leren kennen van leefregels en grenzen, het socialiseren (en dat is meer dan alleen maar veel andere honden en prikkels zien) en een aantal basis vaardigheden zoals bijvoorbeeld wandelen zonder te trekken, hier komen en wachten. 

Kiekjes uit de praktijk

Wat klanten zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.