Aanbod

Sam's Hondenraad

In het samenleven met jouw hond loop je tegen een vraagstuk aan waar je graag 1 op 1 begeleiding in zou willen krijgen. 

Hulp voorbeelden

Ik kan wel wat raad gebruiken..

Wat krijg je bij

Hondenraad?


Weet wel: een gedragsverandering kost tijd, oefening, begrip en investering, en ik werk dus niet met een zogenaamde Quick Fix. Verwacht niet dat hetgeen waar je tegenaan loopt in 1 uurtje kan worden opgelost!! Je zal zelf moeten gaan investeren, investeren, investeren. 

Een mooi artikel over de Quick Fix: Quick fix: verander het gedrag van je hond in een handomdraai – Doggo.nl

Wat gebeurd er na het hondenraaduur?

Speciaal voor (buitenlandse) adoptiehonden

Samenwerking met Dogadvice

Omdat deze specifieke doelgroep ons beide aan het hart gaat heeft Renate Hagen van Dogadvice speciaal voor adoptiehonden de Speurles Plus in het leven geroepen en is dit een perfecte aanvulling op Hondenraad. 

Speuren is een fantastisch instrument om deze honden met een verhaal te helpen om uit hun schulp te komen en weer vertrouwen in zichzelf en de omgeving te krijgen. Tijdens deze speurlessen zal er ook extra aandacht zijn voor (gedrags)vragen die niet over speuren gaan. Renate is naast praktijkspeurinstructrice ook kynologisch gedragstherapeut wat maakt dat zij in mijn ogen de perfecte speurinstructrice is voor deze specifieke honden met een verhaal.   

Lees hier de therapeutische werking van speuren geschreven door Renate. En lees hierbij ook mijn eigen verhaal over wat speuren heeft gedaan voor mijn eigen buitenlandse adoptiehond. 

Meer weten over deze fantastische speurinstructrice kijk dan gauw op haar website!

Kiekjes uit de praktijk

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat is jouw investering?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.

Wat andere baasjes zeggen